Заякчен смартфон с IP68 сертификат, здрава карта памет 64GB на

...
Заякчен смартфон с IP68 сертификат, здрава карта памет 64GB на
Коментари Харесай

Есенна кампания в Tomtop – четири продукта на атрактивни цени

Заякчен смарт телефон с IP68 документ, здрава карта памет 64GB на SanDisk, безжични Bluetooth слушалки и смарт похлупак на Xiaomi за… тоалетната

Широка гама от артикули са налични на понижени цени в Tomtop в интервала от 11 септември до 8 октомври

Тази седмица стартира есенната акция за продажби с отстъпки на необятна гама от софтуерни артикули в онлайн магазина Tomtop. Традиционно, един от огромните търговци в интернет предлага артикули на атрактивни цени, благоприятни условия за дарове против шерване на офертите в обществени мрежи, купони за отстъпка, оферти за под 1 $ и редица други интензивности.

Ето няколко продукта от акцията Tomtop Autumn Sale от разнообразни категории, които притеглят интерес с ниските си цени или с по-особени благоприятни условия:

IP68 смарт телефон Poptel P10

Заякченият модел Poptel P10 е устройство, сертифицирано по стандарта за водо- и прахоустойчивост IP68. Това е здрав смарт телефон за потребление в рискови условия, който в същото време е и задоволително мощен за приложения, игри, видео и интернет. Моделът има 8-ядрен процесор MT6763, допълнен от 4GB RAM и 64GB ROM, а огромният 5,5-инчов екран с резолюция HD е изпълнен в съответствие 18:9. Предвидени са две камери – съществена 13MP и предна за селфи 8MP, както и безжичен NFC модул, а батерията е с потенциал 3600 мАч. Можете да поръчате този смарт телефон на цена от EUR 167,57 сега.

Здрава карта памет SanDisk

Сред привлекателните оферти е карта памет SanDisk Ultra micro SD XC Flash Memory Card 64GB  за смарт телефони и таблети с поддържана скорост на трансфер 100Mbps. Тя е надеждно предпазена от вода, удари, високи и ниски температури. Тежи единствено 6,8 грама и се предлага във разновидности с потенциал 16GB, 32GB, 64GB и 128GB. Конкретният модел с 64GB коства EUR 12,07 по време на акцията.

Безжични Bluetooth слушалки

На извънредно налична цена се оферират безжични стерео слушалки с вграден микрофон и контролер за ръководство. Wireless Bluetooth 4.2 + EDR In-ear Headphone са проектирани особено за слушане на музика по време на спортни занимания – те са леки, с хендсфри функционалност. Имат безжичен обсег към 10 метра и възпроизвеждат тон в честотния диапазон 20Hz~20KHz, съгласно описанието на производителя. Зареждат се през micro USB интерфейс за половин час и устоят в стендбай режим към 120 часа. С тегло от 14 грама, тези безжични слушалки костват единствено EUR 2,9 сега.

Тоалетен похлупак със смарт функционалности



Високите технологии проникват на всички места и преобразяват даже и… тоалетната.   Smart Toilet Seat Lid Cover на Xiaomi Eco-Chain Smartmi съставлява похлупак за тоалетната паница със смарт функционалности, включително системи за контролиране на температурата на водата и на седалката, нощно LED нощно осветяване, UV стерилизатор и редица други. Идеята на този необикновен артикул е да помогне на хората да водят по-хигиеничен и здравословен метод на живот. Смарт капакът за тоалетна е наличен за покупки на цена от EUR 194,03 .
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР