Заядлив коментар направи Патрик Муратоглу, прочутият треньор по тенис, който

...
Заядлив коментар направи Патрик Муратоглу, прочутият треньор по тенис, който
Коментари Харесай

Бившият на Серина се заяде: Посрещат Шарапова, все едно е родила

Заядлив коментар направи Патрик Муратоглу, фамозният треньор по тенис, който преди време готвеше Григор Димитров и Серина Уилямс, а след това напусна жена си поради американката.

Французинът съобщи, че е благополучен от завръщането на Мария Шарапова в тура, само че не е удовлетворен от метода, по който се стартира рускинята. Патрик итначе няма нищо персонално против Маша.

„ Тя е страхотна за тениса и съм благополучен поради това. Всеки спорт има потребност от икони и суперзвезди. Нямам нищо срещу нея ", сподели спецът, представен от Тенискафе.

" Доволен съм, че се завърна на корта, само че не и от метода, по който я посрещат. Все едно е била контузена или родила дете. Не би трябвало да се оказва помощ на осъден за допинг да се върне на върха. Трябва да се вкара възбрана за предоставяне на предложения на хванати с допинг “, съобщи Муратоглу.

Патрик беше замесен преди време във войната сред Серина и Маша, която са разгоря за сърцето на Григор Димитров. След офанзива на бясната американка, Шарапова отвърна, че най-малко не е развела фамилен мъж, както се случи с Уилямс и Муратоглу. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР