Завръщането ни е емоционално! Доктор Василев и доктор Генадиев са

...
Завръщането ни е емоционално! Доктор Василев и доктор Генадиев са
Коментари Харесай

Aлек Aлексиев и Димо Алексиев: „Героите ни пристигат променени и осъзнати“

„ Завръщането ни е прочувствено! Доктор Василев и лекар Генадие в са били дълго време в чужбина, минали са през разнообразни процеси и са имали опция да осъзнаят какво се е случило “, описа Алек Алексиев пред камерата на. Двамата с екранния му сътрудник Димо Алексиев разкриха претекстовете на героите да се приберат вкъщи и да се погрижат за Евгения.

„ За Алекс това е майката, която в никакъв случай не е имал – още от първи сезон те изпитваха топли усеща един към различен, без да подозират за фамилната линия. Дори и да схванеш, че нямаш кръвна връзка с индивида, който те е отгледал, какъвто е казусът с Калин, дълъг и уважението са по-силни “, споделиха актьорите, които феновете ще видят в идния епизод на „ Откраднат живот: Кръвни връзки “ довечера от 20:00ч. по NOVA.

„ Решихме да градим повече напрежение първоначално, с цел да може моментът, в който се завръщат да бъде доста мощен. Най-вълнуващото е, че историята се завръща в самото начало. Имаме опция да навлезем надълбоко психически в облиците на двамата герои. Целият сезон е зависещ на кръвните връзки – ние сме подчинени на кръвта, която ни ръководи и не трябва да забравяме от кое място сме тръгнали “, разкрива един от режисьорите на „ Откраднат живот: Кръвни връзки “ Павел Веснаков.

Как ще бъдат посрещнати Алекс и Калин? Какво се е случило в отсъствието на двамата и какви решения за бъдещето ще подхващат? – феновете ще схванат в идните епизоди на „ Откраднат живот: Кръвни връзки “.

Не пропускайте „ Откраднат живот: Кръвни връзки “ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.-->

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР