Завръщането на Владимир Николов на волейболното игрище ще се окаже

...
Завръщането на Владимир Николов на волейболното игрище ще се окаже
Коментари Харесай

Владо Николов минава в състезателен режим

Завръщането на Владимир Николов на волейболното игрище ще се окаже по-продължително от в началото плануваното. Ако всичко бъде наред, президентът и старши треньор на Левски София ще играе в идващите два месеца. Николов към този момент мина в спортен режим, а при започване на другата седмица ще пътува за Италия. Там ще се съветва за рамото си със световноизвестния експерт проф. Порчелини. Освен това ще си създаде стелки, каквито ползваше, до момента в който беше деен волейболист.
 ЦСКА - Левски @@@
" Надявам се тялото ми да издържи на натоварванията и да се показва на равнище до завръщането на Смилен Мляков. През януари има и шампионат за Купата на България, на който имаме шансове да реализираме нещо ", разяснява Николов.
 ЦСКА - Левски @@@
Първата изява на именития нападател в домашен мач ще бъде тази събота, когато " сините " одобряват Монтана. Двубоят, който е от 18 часа в зала " Христо Ботев ", бе отсрочен с един ден поради тежката стратегия на тима.
 ЦСКА - Левски @@@

Столичани отпътуваха за Добрич, където на следващия ден играят против Добруджа 07. Този дуел бе изтеглен поради присъединяване ни в шампионата " Чалъндж къп ". На 29 ноември Левски София приема Рованиеми (Финландия).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР