Завръщането на в е подплатено от доста внушителни суми. Това

...
Завръщането на в е подплатено от доста внушителни суми. Това
Коментари Харесай

Кокала: Камбуров го чакат солидни премии в Берое, Венци Стефанов се излага

Завръщането на в е подплатено от много внушителни суми. Това съобщи някогашният треньор на Емил Велев. Той е сигурен, че Камбуров ще усъвършенства върха на Петър Жеков още този сезон с екипа на Берое. Кокала разяснява и срещата сред и, като съгласно него президентът на " белите " Венци Стефанов не може да има никакви искания към съдията.

" Вярно е, че Мартин се откупи самичък от. Но в Берое той ще си върне тези пари. Още с отиването си в Стара Загора е взел 20 000 лв. на ръка, заплатата му е 12 000 лв., чакат го и солидни награди. За успеха в гостуването на Ботев Враца е получил награда от 3 хиляди лв..

Очаквана беше успеха на ЦСКА против Славия. Но този мач не трябваше да се играе. Пълни безхаберници са тези, които позволиха срещата да се организира - съдиите и делегатът. Защото в Наредбата на БФС е записано, че когато теренът е затрупан със сняг, мачът се отсрочва с 24 часа. През есента имахме сходен случай - дуелът в Търново сред и беше изместен за идващия ден. За това решение може да бъде подложен на критика реферът Никола Попов, само че не и за дейностите си. И се чудя какви искания може да има Венци Стефанов, имам възприятието, че е гледал различен мач. На него му е табиет да подлага на критика всички и всеки, само че се излага с тези обиди. С нищо не ги е ощетил съдията, той ли е отговорен, че играчите на Славия не могат да вкарат гол?! Снегът и неприятният терен изравниха силите, само че този път вкара прекрасен гол на сбогуване. Славия освободи доста играчи през зимата, други сами си потеглиха и оцеляването се обрисува да е доста мъчно ", съобщи Кокала пред " Гонг ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР