Завръщането на Тодор Неделев в игра се отлага поне със

...
Завръщането на Тодор Неделев в игра се отлага поне със
Коментари Харесай

Грип отложи завръщането на Неделев в игра

Завръщането на Тодор Неделев в игра се отсрочва най-малко със седмица. Капитанът на Ботев трябваше да се появи на терена за първи път от месец май в контролата против Гигант (Съединение). Спарингът е плануван за на следващия ден от 16 часа в Коматево и ще бъде излъчен непосредствено в уеб страницата на Спортал. Мачът ще бъде с вход свободен за почитателите във формат от две полувремена по 35 минути. Двубоят ще бъде и всекидневен дебют на новия ментор Бруно Балтазар отпред на " канарчетата ". Португалският познавач бе назначен при започване на годината след мистериозното уволняване на Желко Петрович преди месец.

В четвъртък Ботев имаше едно утринно занятие, което продължи към два часа. Тодор Неделев не взе присъединяване в тренировката. Навършващият 30 години при започване на февруари национал е подготвен за присъединяване физически, само че е с простуда и ще пропусне мача против Гигант поради висока температура.

Отборът на Ботев продължава с усилени темпове подготовката за пролетния дял от шампионата. Треньорският щаб обръща огромно внимание на тактическата работа, както и на игровите извършения с топка.

Антоан Бароан не тренира с първия тим. Нападателят бе изместен краткотрайно във втория тим по административни аргументи с решение на управлението на клуба. Антонио Перера и Станислав Работов упражняват по самостоятелна стратегия.

В неделя Ботев ще замине на двуседмичен лагер в Дубай, където тимът ще продължи предсезонната подготовка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР