Завръщането на Селена Гомес на музикалната сцена в края на

...
Завръщането на Селена Гомес на музикалната сцена в края на
Коментари Харесай

Най-големият страх на Селена

Завръщането на Селена Гомес на музикалната сцена в края на предходната година мина под знака на всичко неизказано за любовта, което тя съумя да вплете в новото си творчество. А в последното си изявление певицата приказва за смисъла, който е вложила в текстовете на песните от албума си Rare.

По думите на Гомес, за всеки е значимо да разбере своята полезност като обособен субект, да има самоуважение . И макар че самата тя го осъзнава, точно постигането на висока самокритика и убеденост е една от най-трудните задания, с която не стопира да се бори.

В последно време обаче прави оценка, че има забележителен прогрес. И той се показва най-много в това, че дава публичност на нещата, за които в действителност желае да приказва и има какво да каже, а не следва трендовете и това, което другите желаят да чуят.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez) на Фев 10, 2020 в 6:18 PST

Селена признава също по този начин, че има вечери, в които си мисли, че в никакъв случай няма да откри своята вярна половинка и ще си остане постоянно сама . След това обаче съумява да се върне към действителността и към вярата, че за всеки човек на този свят има различен.

Все отново, тя счита себе си към момента за " бебе " и несъмнено не всичко е завършило за нея в любовен проект, а занапред стартира. И певицата знае, че може да не е съвършена, само че сигурно е специфична . Затова заслужава и специфичен човек, който да се отнася към нея по верния метод, написа Fox News.
 Джъстин Бийбър, началото на връзката му с Хейли Болдиун и по какъв начин го е наранила Селена Гомес
Изневерявали ли са си Джъстин и Хейли

Призраци на някогашни гаджета

А от персоналния си опит с връзките Гомес е научила, че има едни хора, които желаят непрестанно да нараняват другия, с цел да виждат, че на него му пука и го боли. Освен това, по този метод го държат под надзор и не му разрешават да осъзнае, че в действителност е доста по-силен и може просто да постави завършек на тази обстановка. Дали има поради някого...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР