Завръщането на Рафаел Надал на корта след дълго отсъствие бе

...
Завръщането на Рафаел Надал на корта след дълго отсъствие бе
Коментари Харесай

Рафаел Надал не успя да надгради над успеха срещу Флавио Коболи и отстъпи на Алекс де Минор

Завръщането на Рафаел Надал на корта след дълго неявяване бе прекъснато прибързано от Алекс де Минор, откакто австралиецът завоюва мача сред двамата от втория кръг на шампионата в Барселона.

Вчера Надал завоюва първия си дуел от януари насам, записвайки чист триумф над италианеца Флавио Коболи, само че през днешния ден той бе спрян от намиращия се в добра форма Де Минор.

Първият сет бе равносилен, като австралиецът проби още на старта, само че Надал съумя да навакса изоставането и да дръпне с 4-3. Рафа се пропука в края и още веднъж изгуби подаването си, а с това и сета. Във втората част испанецът взе откриващия гейм, само че до края Де Минор доминираше и взе шест следващи гейма, с цел да затвори мача след час и 52 минути игра.



Така стана ясно, че Надал към момента е надалеч от нужното равнище, в случай че желае да реализира нещо значимо на обичания си шампионат Ролан Гарос, който стартира по-късно повече от месец. Все още не е ясно дали носителят на 22 трофеи от Големия шлем ще играе на Мастърсите в Рим и Мадрид в идващите седмици.

В осминафиналите 4-ят подложен в схемата Де Минор ще играе с Даниел Алтмайер от Германия или французина Артур Фис.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР