Завръщането на ползвателите на обществения транспорт вероятно ще доведе до

...
Завръщането на ползвателите на обществения транспорт вероятно ще доведе до
Коментари Харесай

Изследване: Ползването на обществения транспорт може да доведе до нова вълна на Covid-19

Завръщането на ползвателите на публичния превоз евентуално ще докара до нова вълна на епидемията, излиза наяве от ново научно проучване, представено от английския в. " Индипендънт ".

Изследването на Съсекския университет демонстрира, че спадът на използването на публичния превоз е главната причина за преодоляването на епидемията от ковид във Англия - затова, по-голямата му приложимост крие риска от втора вълна на случаи на заразяване.

Учените насочиха предизвестието на фона на фрагментите с препълнените влакове на метрото и рейсове в Лондон след апела на английския министър председател Борис Джонсън колкото е допустимо повече хора да се завърнат на работните си места.

Скупчени във влаковете на метрото или наслаждавайки се на преоткритата си независимост на игрищата за голф, британците започнаха през вчерашния ден бавния развой по завръщане към работата и към заниманията, разказва обстановката в. " Таймс ".

В Лондон пътуващите с публичния превоз се подредиха на опашки, с цел да се качат на препълнените влакове на метрото и да отидат на работа. Любителите на голфа, които от седмици не бяха стъпвали в клубовете си, резервираха всяко място, до което можеха да се доберат, отбелязва английското издание.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР