Завръщането на Кристина Агилера на сцената след 10-годишна пауза не

...
Завръщането на Кристина Агилера на сцената след 10-годишна пауза не
Коментари Харесай

Кристина Агилера отменя концерти

Завръщането на Кристина Агилера на сцената след 10-годишна пауза не търпя за дълго. След като започва турнето си в поддръжка на последния й албум Liberation в края на септември, носителката на „ Грами “ анулира два концерта през отминалата седмица.

Причината се крие в здравословен проблем, обвързван с гласните струни на певицата. „ Лекарите ми упорстват да прекратя изявите ми онлайн до момента в който не се възстановя изцяло. Обожавам шоуто си, а на своите почитатели дължа показване на 100% “, изясни изпълнителката на Fighter в обществените мрежи. Тя не пропусна да успокои феновете си от градовете, в които не съумя да даде звук за ария, че ще включи нови дати към графика на турнето си и ще ги зарадва с концерт напълно скоро. В сегашния лъч от музикалната си обиколка, Агилера към този момент пя в Кънектикът, Маями, Мериленд, Бостън и Ню Йорк Сити.

Припомняме, че „ почивката “ на певицата от сцената се дължеше на желанието й да се концентрира върху развъждането на децата си. „ Да бъда майка е в действителност значимо за мен и аз върша всичко сама. Не желая да усещат, че живеят в сянката ми, или че не са значими. Не желая да съм такава майка, по тази причина се отдръпнах поради тях. Но мама би трябвало да се върне към това, което би трябвало да прави “, съобщи пред почитателите си тя.

Агилера възпитава две деца – 10-годишният Макс Лирон и дребната Самър Рейн.

Източник: monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР