Завръщането на Батман с Робърт Патинсън вече е насрочено. Warner

...
Завръщането на Батман с Робърт Патинсън вече е насрочено. Warner
Коментари Харесай

Кога ще видим втората част на филма за Батман?

Завръщането на Батман с Робърт Патинсън към този момент е планувано. Warner Bros. оповестиха, че The Batman Part II на Мат Рийвс ще излезе по кината на 3 октомври 2025 година Допълнителна информация, в това число синопсис на сюжета, към този момент остава в загадка.

Джеймс Гън и Питър Сафран потвърдиха датата на излизане на The Batman Part II по време на конференция на Warner Bros. на 30 януари. Докато Гън и Сафран създават нова DC галактика, която включва премиерата по кината през 2025 година на Superman: Legacy, The Batman Part II на Рийвс ще попадне в новата категория - DC Elseworlds. Гън разгласи, че всеки филм или ефирен сериал на DC, който се развива отвън главната галактика на DC, ще получи етикета DC Elseworld, тъкмо както при комиксите на DC, прецизират от Variety.

В допълнение към The Batman Part II, описът с идни планове DC Elseworlds включва Joker: Folie à Deux на Тод Филипс с Хоакин Финикс и Лейди Гага (премиера на 4 октомври 2024 г.), настоящия анимационен сериал Teen Titans Go! и обособен филм за Супермен, продуциран от Джей Джей Ейбрамс и написан от Та-Нехиси Коутс.

Последният план беше разгласен за първи път през 2021 година и остава в интензивно развиване. Гън и Сафран споделиха, че с неспокойствие чакат черновата на сюжета на Коутс. Така Патинсън и Рийвс ще продължат да изследват своята итерация на Батман в страничната лента DC Elseworlds, до момента в който Гън и Сафран ще работят по нов Батман във вселената на DC.

Дуото удостовери, че тяхната DC галактика ще включва филм за Батман и Робин, основан на комиксите The Brave and the Bold. В допълнение към The Batman Part II, Рийвс също се приготвя да снима спиноф поредност, съсредоточена върху героя Пингвин на Колин Фарел.

Рийвс сподели по-рано този месец, че се среща с Гън, с цел да се увери, че неговата Батман галактика и по-голямата DC галактика ще се " поддържат взаимно " и няма да се " разбият " дружно във връзка с сюжетните линии. " Батман " завоюва утвърждението на критиците и събра 770 милиона $ в международния боксофис предходната година. Филмът към този момент се излъчва по HBO Max.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР