Завръщането на американски астронавти на Луната е един от космическите

...
Завръщането на американски астронавти на Луната е един от космическите
Коментари Харесай

Тръмп: НАСА да забрави за полет до Луната

Завръщането на американски астронавти на Луната е един от галактическите цели на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, само че сходен полет надали би се състоял по време на неговия мандат в Белия дом, написа в. The New York Times.

Дори и Тръмп да бъде избран отново за повторно, НАСА няма да може да успее за това време да изпрати пилотирана задача до естествения сателит на Земята. Вестникът се базира на свои източници от американското галактическо ведомство и на плана за за неговото държавно финансиране през финансовата 2019 година

От документа следва, че сегашната администрация има намерение да даде на частния бранш основната роля в усвояването на галактическото пространство, в това число и полетите до Луната.

Вашингтон ще приключи финансирането на Международната галактическа станция от 2024 година.



Според проектобюджета на Съединени американски щати за идната финансова година, Белият дом ще отдели за НАСА 19,9 милиарда $, с 370 милиона повече от настоящата. Финансирането няма да се трансформира до 2023 година От това следва, че финансовите благоприятни условия на галактическото ведомство ще се съкратят.

"Полет на американски астронавти до Луната няма да има до момента в който Тръмп не напусне Овалния кабинет, даже и той да победи на идващите избори ", акцентира медията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР