Заводският пилот на Дукати Енеа Бастианини е готов да се

...
Заводският пилот на Дукати Енеа Бастианини е готов да се
Коментари Харесай

Бастианини: Връщам се без определени цели

Заводският водач на Дукати Енеа Бастианини е подготвен да се върне на пистата и ще взе участие в спортния уикенд на “Муджело ”. Бастианини се опита да се върне още на “Херес ”, само че се отхвърли след първата свободна подготовка. Италианецът пострада още в първия кръг за сезона - в спринта в Портимао и се завръща едвам в този момент в надпреварите.

“Чувствам се подготвен, въпреки и да не съм на 100 % възобновен - съобщи на “Муджело ” италианецът. - Ще карам без напрежение, нямам избрани цели този уикенд и може би ще реализира някакви резултати. Искам да се показва оптимално добре по отношение на опциите ми, нищо повече. ”

Бастианини изясни, че се приготвя от 3 месеца за завръщането си на пистата, само че в първите 45 дни не е можел да тренира, а по-сериозни натоварвания е пробвал единствено в последните две седмици и по тази причина чака, че уикендът ще е тежък физически.
 Бастианини, Оливейра и Фернандес се завръщат в MotoGP този уикенд Бастианини, Оливейра и Фернандес се завръщат в MotoGP този уикенд
“Надявах се, че ще съумея да се върна на “Херес ”, когато разбрах, че това е невероятно, първото нещо, което изпитах беше яд - призна Бастианини. - Мислех, че съм в по-добра форма. Сега всичко е по-спокойно, предстоят три следващи спортни уикенда и това не ме тормози. Гледах надпреварите в профил и би трябвало да кажа, че спринтовете са това, което най-вече затруднява водачите тази година - това са 12 обиколки като в подготовка, а не съревнование, което е тежко. ”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР