Заводът за производство на осветление за автомобили на турската Sa-ba

...
Заводът за производство на осветление за автомобили на турската Sa-ba
Коментари Харесай

Заводът за фарове за VW и Ford в Димитровград вече е индийски

Заводът за произвеждане на осветяване за коли на турската Sa-ba Automotive в Димитровград към този момент е индийски. Две години откакто компанията разгласи инвестицията си у нас тя към този момент е благосъстоятелност на водачът от Югоизточна Азия Varroc Lightening Systems, излиза наяве от публично известие на сдружението.

Със съглашението индийската компания придобива подготвена индустриална база от 10 000 квадратни метра наоколо до Истанбул, както и центърът в Димитровград, който към момента се строи. Той би трябвало да бъде с 20 000 повърхност, като през 2016 година стана ясно, че в него ще бъдат вложени сред 10 и 15 милиона лв..

Тогава от турското сдружение, което доставя фарове, стопове и мигачи за огромни автопроизводители като Ford, Renault и Volkswagen, оповестиха и че ще отворят 300 нови работни места.

 Японската
Тези два вложителя позлатяват Димитровград със 100 милиона лв.

След две години стопанската система на района няма да бъде същата

" Това придобиване в допълнение удостоверява нашата цел за по-голямо наличие на световния пазар, гарантирайки на клиентите ни по-добри цени, както и високо качество на продуктите ни ", разяснява основният изпълнителен шеф на Varroc Lightening Systems Стефан Веди.

" Турция е възходящ пазар и нашето наличие там ще ни разреши да разтеглим услугите, които предлагаме на нашата възходяща потребителска база ", добавя той.

Sa-ba Automotive оперира от над 40 години в този сегмент. С тази договорка Varroc Lightening Systems усилва наличието си, като все още тя има база в Мароко, както и нови фабрики в Бразилия, Япония, Виетнам и Полша. В допълнение тя неотдавна отвори център в Чехия.

С тази договорка индийският водач ще има наличие на 17 пазара на 5 континента.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР