Заводът на BMW Group в Спартанбърг разширява гамата от цветове

...
Заводът на BMW Group в Спартанбърг разширява гамата от цветове
Коментари Харесай

Експресивни и ексклузивни: новите специални лакови покрития BMW Individual за BMW XM

Заводът на BMW Group в Спартанбърг уголемява гамата от цветове на купето за първия електрифициран високопроизводителен автомобил от BMW M GmbH.

Незабравим, неудържим, неконвенционален: Неговото мощно наличие и неповторим дизайнерски език вършат първото BMW XM (комбиниран разход на гориво: 1,6 – 1,5 л/100 км в WLTP цикъл; смесен разход на електрическа енергия: 30,1 – 28,9 кВч/100 км в цикъла WLTP; комбинирани излъчвания на CO2: 36 – 33 г/км в WLTP цикъла; числа за цикъла NEDC: – *) извънредно събитие по пътищата на този свят. Първият електрифициран високопроизводителен автомобил от BMW M GmbH очарова както с екстровертния си външен тип, по този начин и с новаторското си M HYBRID задвижване с 480 кВ/653 к.с. Допълнителни благоприятни условия за изложение както на безпогрешния темперамент на BMW XM, по този начин и на персоналния жанр на неговия притежател се разкриват с предложенията от BMW Individual за специфични лакови покрития, които могат да бъдат поръчани от април 2023 година

В американския цех на BMW Group в Спартанбърг гъвкавостта в процеса на боядисване в този момент се усилва още повече. Това значи, че специфичните лакови покрития BMW Individual ще бъдат налични и за plug-in хибридния модел в бъдеще. Новите цветове на каросерията, в това число разновидностите BMW Individual Urban Green, BMW Individual Petrol Mica металик, BMW Individual Anglesey Green металик и BMW Individual Sepia металик, ускоряват екстравагантната харизма на BMW XM с изключително самостоятелен щрих.

Специалните лакови покрития BMW Individual, които са толкоз извънредни, колкото и изразителни, акцентират дизайнерския език на екстериора на BMW XM, който се характеризира с великодушни повърхности, динамично плавни линии и остри ръбове. Всички специфични покрития на BMW Individual се ползват в обособен индустриален развой с повишен дял на ръчна работа. Особено прецизната повърхностна обработка и деликатното покритие подсигуряват, че те се характеризират с впечатляваща дълбочина на цвета и оптимален искра.

*Източник: www.bmw.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР