Завод за производството на каучукови и пластмасови съединения за автомобили

...
Завод за производството на каучукови и пластмасови съединения за автомобили
Коментари Харесай

Строят завод за каучукови съединения за автомобили край Враца

Завод за производството на каучукови и пластмасови съединения за коли от разнообразни марки и модели ще бъде построен край Враца. В петък стартира построяването на предприятието, в което холдингът "Теклас " влага 30 милиона лв..

Първа копка за построяването на бъдещето дружество направиха кметът на община Враца Калин Каменов, пълномощникът на изпълнителния шеф на "Теклас-България " Георги Георгиев, изпълнителният шеф на Българската организация за вложения Стамен Янев и ръководителят на Общинския съвет Румен Антов, заяви Българска телеграфна агенция.

Новият цех на турската компания ще се построи на терен, платен от община Враца, сред кварталите "Кулата " и "Сениче " и наоколо до железопътната линия. Първият корпус на предприятието би трябвало да бъде открит в средата на 2020 година. Работните места в него ще бъдат в началото 500, с вероятност да станат 1000.

Плановете на компанията е да уголемява активността си региона на Враца. Проектите са свързани с високотехнологични артикули за хибридни коли на световноизвестни производители. Над 20 на 100 от общата продукция на предприятията от "Теклас " е предопределена за електрически автомобили от разнообразни марки.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР