Завленията за прием на първокласници в София ще се приемат

...
Завленията за прием на първокласници в София ще се приемат
Коментари Харесай

Заявленията за прием на първокласници в София ще се приемат онлайн


Завленията за банкет на първокласници в София ще се одобряват онлайн, оповестяват от Регионалното ръководство на образованието в София-град. Графикът за дейностите и прилежащите региони на учебните заведения за банкет в първи клас в столичните учебни заведения за образователната 2020/2021 година, е оповестен на уеб страницата на Столичната община в рубриката „ Образование “, в раздела „ Съобщения “.

До 30 март всяко учебно заведение трябваше да разгласи на електронната си страница план-приема за първи клас за образователната 2020/2021 година. Заявленията за банкет в първи клас се одобряват от 21 април до 21 май, като те могат да бъдат подавани и по електронен път.

На уеб страницата на всяко учебно заведение ще бъдат оповестени заявките, редът и методът за приемането им онлайн - с електронната система на учебното заведение, или на е-поща. Заявлението, попълнено от родителя и изпратено на електронната поща на учебното заведение или на друга електронна система, ще бъде въведено във входящия дневник на учебното заведение. Родителят на имейл ще получи входящ номер на документа.

На 1 юни в 17.00 часа ще бъдат оповестени на електронните страници на учебните заведения описите с признатите възпитаници на първото класиране в учебните заведения в София. Публикуваните описи ще съдържат входящите номера от заявките на бъдещите първокласници.

Системата за банкет на възпитаници в първи клас в общинските учебни заведения на територията на Столичната община може да бъде открита на страницата на Столичния общински съвет, в раздела „ Нормативни документи “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР