Завладяващата драматична история „Империя“ се завръща със своя пети сезон

...
Завладяващата драматична история „Империя“ се завръща със своя пети сезон
Коментари Харесай

Империя се завръща в БГ ефира

Завладяващата трагична история „ Империя “ се завръща със своя пети сезон в ефира на Fox. Продължението на тв описа за блестящия, само че рисков свят на хип-хопа ще започва на 29 март от 22 ч., като ще бъде предаван всеки петък.

Сериалът наблюдава семейство Лайън и тяхната музикална компания „ Empire Entertainment “. Основателят Лушъс Лайън (Терънс Хауърд) е кралят на хип-хопа, само че компанията и въздействието му са непрекъснато застрашени от фамилията му и от безпощадната конкурентна музикална промишленост.

С доста напрежение и драма, по Fox ще продължи и поредицата „ 911 “. Сериалът наблюдава стресиращия живот на полицейските чиновници, парамедиците и пожарникарите, които попадат в рискови, шокиращи и сърцераздирателни обстановки. Те би трябвало да балансират сред това да избавят най-уязвимите и да вземат решение проблемите в личния си живот.

В провокативния сериал вземат участие Анджела Басет, Питър Краус и номинираната за „ Златен глобус “ Дженифър Лав Хюит („ Специални клиенти “, „ Шепот от отвъдното “). В основните функции на поредицата вземат участие още и Оливър Старк, Аиша Хиндс, Кенет Чой и Рокмънд Дънбар.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР