Завистливи съседи принудиха собственик на Nissan Leaf да го продаде,

...
Завистливи съседи принудиха собственик на Nissan Leaf да го продаде,
Коментари Харесай

Гадни съседи принудиха мислещ за природата мъж да продаде електромобила си

Завистливи съседи принудиха притежател на Nissan Leaf да го продаде, тъй като заемал тъкмо несъмнено място на паркинга пред кооперацията, където да го зарежда. Игор Григориевич от съветския град Красноярск решил да се откаже от електрическия автомобил поради ежедневните разправии с комшиите, които въобще не споделяли ентусиазма му от ниските експлоатационни разноски, споделя " За Рулом ", представено от Факти бг.


Игор купил използвания Leaf на търг за 350 000 рубли (€5 075). С доставката, инсталирането на наложителната за Русия навигационна система ГЛОНАСС и съпътстващите разноски цената на електрическия автомобил се закръглила на 500 000 рубли (€7 250), само че все пак гордият притежател бил удовлетворен от придобивката си.



За да зарежда батерията, сръчният мъж изтеглил кабел от жилището си на 12 етаж. Оформил паркомястото с бариера, на която закачил записка с опрощение и молба към съседите да не го заемат, защото автомобилът му не може да се зарежда другаде в целия Красноярск, където няма нито една зарядна станция.



Проблемите на Игор почнали, когато разгласил в интернет преглед на Leaf, озаглавен " Харча седем пъти по-малко за колата ". Завалели тъжби от съседите и в последна сметка мъжът бил длъжен да демонтира оборудването едвам 2 седмици след покупката.



В последна сметка Игор трябвало да продаде незабавно електрическия автомобил си с 10% загуба. С парите си купил Toyota Prius, която не се нуждае от контакт за зареждане на батериите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР