Зависимостта - дали към алкохола, дрогата или хазарта, е едно

...
Зависимостта - дали към алкохола, дрогата или хазарта, е едно
Коментари Харесай

15 звезди, които победиха дрогата и чашката

Зависимостта - дали към алкохола, дрогата или хазарта, е едно от най-страшните провокации в човешкия живот. Звездите не вършат изключение, тъй като и те имат своите недостатъци. Ето най-вдъхновяващите образци на известните, съумели да преборят зависимостта си.

Анджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и някогашен модел. Анджелина е... към профила

"Пробвала съм съвсем всички известни в света субстанции. Имах в действителност доста заплашителен интервал в живота си ". Нима това са думи на една от най-красивите дами на планетата? Но биографията на Джоли разкрива, че тя е страдала от анорексия и меланхолия и е злоупотребявала с опиати. Изчиства се едвам преди първия филм за Лара Крофт, осиновява дете и стартира обич с Брад Пит Уилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден в Шоуни и e американски... към профила. Заобикаля се единствено с хора, поради които си коства да живееш.

Робърт Дауни-младши

Харизматичното момче от известно семейство в киното е обречено на триумф, само че Робърт не може да се оправи с ранната известност. Лудите му нощи подсигуряват проблеми със фамилията и полицията. Осъден е на 16 месеца затвор и е изпратен наложително за лекуване в клиника. След година в болничното заведение той твърдо взема решение да постави завършек на използването на дрога. Приятелите му оказват помощ да получи функции, рецензията е благоразположена към него, а след триумфа на „ Железният човек” той към този момент диктува изискванията на шефовете в Холивуд.

Прочети повече тук.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР