Зависи от действията на участниците в преговорите. 6 месеца се

...
Зависи от действията на участниците в преговорите. 6 месеца се
Коментари Харесай

Кирил Петков: Моят глас за премиер е за Асен Василев, но сме изправени пред опасни сценарии

Зависи от дейностите на участниците в договарянията. 6 месеца се наслушахме на думи, в този момент ще гледаме дейностите, по този начин той отговори на Риизова на въпрос дали ще има кабинет или избори.

Изправени сме пред вземането на доста тежки решения и рискови сюжети. Едният е да бъде основано държавно управление, което да бъде подкрепено от хора, от които в никакъв случай не знаеш какво може да очакваш. А вторият сюжет - да влезем в серпантина от избори, да изпаднем в политическа рецесия. И двата наподобяват рискови за бъдещето на страната, уточни Петков.

Политиките са доста значими, те са първото нещо, от което тръгнахме, само че хората, които ще извършват тези политики, имат голямо значение. Нека забележим кой какви хора ще предложи за Министерски съвет, с цел да решим накъде продължаваме. Не желая да влизам в обособени имена, само че няма да създадем компромис с хора, на които не имаме вяра. Този път няма да се доверяваме просто на предложенията на сътрудниците ни, а също ще изследваме деликатно техните оферти, разяснява Петков в отговор на въпрос какво ще бъде държанието на Политическа партия в случай че има кабинет с мандата на Българска социалистическа партия.

Той разяснява и отнощенията с Има Такъв Народ. Слави Трифонов ми сподели, че Гроздан Караджов е негов брокер. И че в случай че имам проблем с Караджов, значи имам проблем със самия Слави Трифонов. Това, на което всички се нагледахме, са многото думи. Нека гледаме дейностите - дано има една институция, която да гони хората, които са откраднали непознати средства - КПКОНПИ, съобщи Петков.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР