Заведох дело за клевета срещу Бойко Борисов за половин милион

...
Заведох дело за клевета срещу Бойко Борисов за половин милион
Коментари Харесай

Кирил Петков съди Бойко Борисов за половин милион лева

Заведох дело за клюка против Бойко Борисов за половин милион лв.

Това сподели пред публицисти съпредседателят на „ Продължаваме Промяната “ и някогашен министър председател Кирил Петков. Повод за коментара му е изявление на водача на ГЕРББойко Борисов, че Кирил Петков и Асен Василев са взимали комисионни от контракти за доставка на природен газ.

Жалбата е за това, че Борисов сподели, че сме взели средства от медиатори и че сме взели някакви комисионни. Омръзна ми да чувам лъжите му за медиатори, за комисионни, всевъзможни клюки, които той непрестанно приказва, сподели Петков, предва Българска телеграфна агенция.

Той уточни, че ръководеното от него държавно управление е съумяло да контракти цена на природния газ с 30 $ под тази на европейския пазар.

Кирил Петков съобщи още, че карцерът на Бойко Борисов е бил единствено първата стъпка. Много хора са разочаровани, че той е още на независимост. Това е единствено първата стъпка, която ще довършим след 2 октомври. Това, което видяхме, е, че до момента в който не си оправим правораздаването, няма да можем да си свършим работата, сподели още Петков.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР