Заведено е дело срещу модната марка Abercrombie & Fitch -

...
Заведено е дело срещу модната марка Abercrombie & Fitch -
Коментари Харесай

Съдебно дело обвинява Abercrombie & Fitch във финансиране на операция за сексуален трафик

Заведено е дело против стилната марка Abercrombie & Fitch - обвиняваща компанията във финансиране на интервенция за полов трафик в Ню Йорк.

Компанията е разрешила на някогашния основен изпълнителен шеф Майк Джефрис „ безграничен достъп “ до запаси, с цел да поддържа своето „ незаконно дружество “, се твърди в документи.

Искът следва следствие на BBC по отношение на обвиняванията, че господин Джефрис е експлоатирал мъже на събития, които е бил хазаин като изпълнителен шеф.

Говорител на марката сподели, че компанията няма да разяснява случая.

Адвокат защото господин Джефрис сподели, че също няма да разяснява. „ Съдебната зала е мястото, където ще се занимаем с този въпрос “, сподели Браян Х. Бийбър в изказване.

Искът също по този начин упреква господин Джефрис и английския му сътрудник Матю Смит в полов трафик, полово закононарушение и обезчестяване. Г-н Смит също беше потърсен за коментар.

Случаят е заведен според Закона за претърпели пълнолетни в Ню Йорк, който разрешава на хората да подават цивилен искове за полово принуждение, които другояче биха надхвърлили отминалостта.

Това е групов иск - при който един или няколко души съдят от името на доста по-голяма група.

" Заради този правосъден развой и смелите мъже, които излязоха напред, Abercrombie ще би трябвало да дава отговор за многото си неприемливи дейности и бездействия, които унищожиха живота на десетки млади мъже, " сподели Брад Едуардс, цивилен юрист, който в този момент съставлява някои от хипотетичните жертви.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР