Заведенията за обществено хранене в центъра на София станаха толкова

...
Заведенията за обществено хранене в центъра на София станаха толкова
Коментари Харесай

ДА! Prison Bound: най-сетне готин бар, в добавка барбър и тату - slava.bg

Заведенията за публично хранене в центъра на София станаха толкоз прекомерно доста, че появяването на прелестно заведение за публично пиянство е прекомерно добра вест. Prison Bound е същински бар, с лек брит и лек американски полъх, което е почтено за почитание в един град с така доста псевдо места.

С толкоз арестантски фотоси на паметни персони по стените, някой би го определил и за културно средище. И си е, изключително, когато към общата картина се прибавят ретро мебелите, които са навръх място в интериор като този. Част от заведението, освен това неприкрита от стъклената бариера, е отделена за барбър – шоп: поредна година на мода с всичките бради в близост, които основават визията за непосредственост с 1989 година с типичните за нея, също брадати, „ неформали”.

Ако доста слушате и мощно поискате, можете да си извършите и тату, или както тук се споделя Къстъм летъринг/модерна краснопис. Ние, като „ формали”, загърбихме арт-частта, комфортно се настанихме в кожените кресла с цвят на коняк и си запоръчвахме от чудесния бар, чиято сбирка от уискита за разбирачи и ромове, както и немасовата наливна бира ще създадат наслаждение на всеки, който усеща тия работи. И на типичен коктейли са положителни.

Проверено.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР