Заведенията край морето бачкат на пълни обороти. Някои от хотелите

...
Заведенията край морето бачкат на пълни обороти. Някои от хотелите
Коментари Харесай

Странни неща се случват с цените по нашето море!


Заведенията край морето работят на цялостни обороти. Някои от хотелите също се радват на много клиенти. Сметката на плажа за четиричленно семейство надвишава 50 лв., в случай че то употребява чадър, два шезлонга, хапва и пийва. Заведение на Южния плаж в Несебър таксува клиентите с 12 лв. за шезлонг и 25 - за чадър. Разбира се, може и сумата да е с няколко лв. по-малка.

В плажния бар се предлага единствено пиянство, като бирата е по 4,50, колкото е и фрапето. Малката мента също е на тази цена, а за коктейл би трябвало да дадем двойно. Едно кафе е 3 лева, а лимонадата върви по 6 лева За разлика от плажните кръчми, плажните капанчета се радват на клиенти. Принцесите там вървят по 4 лева, пържените картофки са 3 лева, а хотдогът и цацата - 5.

Така един плаж на семейство с две деца, които мъчно могат да минат без почерпка, излиза солено. За разлика от квартирата, която може да им коства 10 пъти по-евтино. Атракционите също са скъпи. Разходка по вълните с надуваем банан, да вземем за пример, коства 20 лв., като кефът трае не повече от 6 минути. Посещение на лунапарк излиза колкото един обяд. Само една врътка на виенското колело е 5 лв., а атракционите са доста. И с цел да са удовлетворени децата, харчим от фамилния бюджет най-малко 30 лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР