Заведението, за което говори цяла България - Megami Club Plovdiv,

...
Заведението, за което говори цяла България - Megami Club Plovdiv,
Коментари Харесай

Тази седмица 600-каратови златни партита в Megami Club Plovdiv с Фики, Емануела и Мария

Заведението, за което приказва цяла България - Megami Club Plovdiv, тази седмица ще е хазаин на четири празненства под наслов 600 Carats. Парти серията стартира още довечера - с частно празненство на огромен козметичен бранд с посетители и звезди от цялата страна. Съвсем разбираемо - Megami Club Plovdiv се трансформира в най-желания клуб за частни празненства и от ден на ден компании избират клуба за корпоративни събития и партира.
600-каратовата серия купонджийски вечери стартира в сряда с присъединяване на Фики, който напълно неотдавна стана татко. В хитовия му репертоар към този момент е и най-новата му ария "Аз измръзнах ", която артистът показа на 14 февруари в клуба. И тази седмица Емануела ще бъде посетител реализатор в Megami Club Plovdiv в четвъртък. Както тя пее в своята ария "Тук и в този момент " - ще бъде незабравима нощ. 

В сряда и четвъртък входът за дами и студенти в клуба ще бъде свободен. В петък на сцената на Megami Club Plovdiv ще се качи Мария, на която постоянно може да се разчита за диво празненство. Кулминацията на Shine Like a Diamond: 600 Carats седмицата в Megami Club Plovdiv в събота ще ви откъсне от действителността и ще ви заведе на едно неповторимо място, приятност за сетивата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР