Заведение, нарушение на правилата, барабани, Волен Сидеров и потресени от

...
Заведение, нарушение на правилата, барабани, Волен Сидеров и потресени от
Коментари Харесай

БТВ: Волен Сидеров в пореден сблъсък с граждани в заведение

Заведение, нарушаване на разпоредбите, барабани, Волен Сидеров и потресени от дейностите му жители – сюжетът с водача на „ Атака ” звучи познато, само че става дума за нов случай с негово присъединяване. Председателят на парламентарната група на „ Обединени патриоти ” обаче не вижда скандал в това да се пуши на закрито и да свири на барабани дружно с оркестъра, предава БТВ.

Нещо повече, националистът обвърза случилото се с самодейността на вицепремиера Валери Симеонов за унищожаване на възбраната за тютюнев пушек.

Жена, показала се единствено с семейството „ Иванова ”, разгласява обстоен роман за срещата си с компанията на националиста в столично заведение. От думите й излиза наяве, че Сидеров е пушил на място, където това не е разрешено, а при молба да загасят цигарите, хората от неговата маса са реагирали нападателно.

„ В заведението нахълтва мобилен оркестър, евентуално от ромски генезис. По реакцията на господин Народен представител Сидеров осъждам, че той е очевидно удовлетворен от идването на евентуално неговия персонален оркестър, извикан по поръчка, може би, с цел да показва на чужденците по какъв начин се прави в България. Г-н Народен представител е очевидно задоволен от репертоара на оркестъра, което осъждам по обстоятелството, че той хваща палките и стартира да барабани в звук ”, написа Иванова.

Странното държание на народния представител продължава: „ На излизане от заведението, Сидеров взема решение, че не би било неприятно да увековечи представлението си като изпроси някой лев за музикалното осъществяване, от тези, които не приказват български. И без това не са добре пристигнали, за какво пък да не се изръсят с някой лев, с цел да подкрепят ПГ „ Обединени патриоти “, получаваща дотация от 11 лв. за всеки гласоподавател. Фактът, че нашата група се изнася лека бавно не стопира господин Народен представител, които ни преследва до улицата скандирайки: „ Гейс, говорете на български, в България сте, в България се приказва на български “. 

„ Аз съм последовател на концепцията на моя сътрудник Валери Симеонов, който желае да се позволи пушенето. ”, разяснява по случая пред bTV Волен Сидеров. Той се възмути от въпроса дали е обикновено да влезе в ролята на перкусионист: „ Според Вас какви би трябвало да са народните представители – издялани от мрамор? (…) Според Вас националният представител би трябвало да бъде у дома и да не излиза от у дома? ”

Той видя в тази ситуация провокация, готова поради присъединяване му в консервативна конференция през днешния ден. На нея от българска страна участваха още Николай Бареков и президентският консултант Борислав Цеков.

Какво мисли за случилото се Волен Сидеров – вижте в изявлението на Нели Тодорова

Н.Тодорова: Става въпрос за тази история, която се популяризира стремглаво във „ Facebook ”. Имало ли е проблеми, създавали ли сте?

В.Сидеров: Очевидно се употребява тъкмо днешния ден, това мое показване, това мое присъединяване в този закостенял конгрес, с цел да се пусне някаква история и да се търси скандал. Обикновено при мен нещата са по този начин, тъй като аз съм нападнат с нещо, което е скандал, само че в действителност не е скандал. Тук няма никакъв скандал.

Н.Тодорова: Според мен е скандално един депутат да пуши в заведение. Аз също съм пушач, знам какво е да седнеш на маса с чашка и да ти се пуши. Разбирам го, евентуално доста хора Ви схващат. Когато от прилежащата маса ми кажат, че това не е ок, аз просто подгъвам опашка и излизам навън…

В.Сидеров: Много сте развълнувана… Не се тревожете толкоз!

Н.Тодорова: На барабанчета не съм свирила, да Ви кажа, в механа. Не че е ненормално, само че не отива на депутат.

В.Сидеров: Според Вас какви би трябвало да са народните представители – издялани от мрамор?

Н.Тодорова: Ето подобен да Ви виждам (в костюм – б.р.) – в случай че ще си пийна, хапна и развеселя повече да съм у дома.

В.Сидеров: Тоест да не излизам от у дома, по този начин ли? Според Вас националният представител би трябвало да бъде у дома и да не излиза от у дома?

Н.Тодорова: Ако ще свири на барабанчета – примерно.

В.Сидеров: Аз на никого не натрапвам моето свирене на барабани. Обикновено го харесват.

Н.Тодорова: Имало ли е опит за спречкване?

В.Сидеров: Вие търсите да създадете скандал.

Н.Тодорова: Не, абсурдът е основан във „ Facebook ”. Аз не съм го основала.

В.Сидеров: Във „ Facebook ” може да се сътвори всичко. Мога да напиша за Вас каквото си желаете и по-късно да хукна след Вас с микрофон и да запитвам „ Вярно ли е ”.

Н.Тодорова: Само че там има фотоси. Вие не отричате това и смятате, че това е обикновено държание.

В.Сидеров: Технологията на абсурда е доста добре известна и създадена. Вашата телевизия също я владее. Ако желаете към този момент да ни оставите да се забележим с колегите…

(намесват се депутатите Николай Александров и Павел Шопов)

Н.Тодорова: Вие за какво решихте, че има потребност от помощ – нападателна наподобявам?

П.Шопов: Изглеждате нападателна и преднамерена.

Н.Александров: Покажете целия материал, дано хората видят дали сме създали нещо – ние просто чакаме за среща.

В.Сидеров: Толкова дълъг материал ще бъде ли излъчен по bTV?

Н.Тодорова: Нямам визия – и Вие вършиме новини…

В.Сидеров: Успокойте се, запалете една цигара…

Н.Тодорова: Вие ми оферирате да изпушим по една цигара на закрито? Аз пред камера няма да пуша!

В.Сидеров: Аз съм последовател на концепцията на моя сътрудник Валери Симеонов, който желае да се позволи пушенето.

Н.Тодорова: Ама тя още не е въведена!

В.Сидеров: В ход е. Ето, дано да предизвикваме!

 



 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР