Заведение, нарушение на правилата, барабани, Волен Сидеров и потресени от

...
Заведение, нарушение на правилата, барабани, Волен Сидеров и потресени от
Коментари Харесай

Волен Сидеров в пореден сблъсък с граждани в заведение

Заведение, нарушаване на разпоредбите, барабани, Волен Сидеров и потресени от дейностите му жители – сюжетът с водача на „ Атака” звучи познато, само че става дума за нов случай с негово присъединяване. Председателят на парламентарната група на „ Обединени патриоти” обаче не вижда скандал в това да се пуши на закрито и да свири на барабани дружно с оркестъра.

Нещо повече, националистът обвърза случилото се с самодейността на вицепремиера Валери Симеонов за унищожаване на възбраната за тютюнев пушек.

Жена, показала се единствено с семейството „ Иванова”, разгласява обстоен роман за срещата си с компанията на националиста в столично заведение. От думите й излиза наяве, че Сидеров е пушил на място, където това не е разрешено, а при молба да загасят цигарите, хората от неговата маса са реагирали нападателно.



„ В заведението нахълтва мобилен оркестър, евентуално от ромски генезис. По реакцията на господин Народен представител Сидеров осъждам, че той е очевидно удовлетворен от идването на евентуално неговия персонален оркестър, извикан по поръчка, може би, с цел да показва на чужденците по какъв начин се прави в България. Г-н Народен представител е очевидно задоволен от репертоара на оркестъра, което осъждам по обстоятелството, че той хваща палките и стартира да барабани в тон”, написа Иванова.

Странното държание на народния представител продължава: „ На излизане от заведението, Сидеров взема решение, че не би било неприятно да увековечи представлението си като изпроси някой лев за музикалното осъществяване, от тези, които не приказват български. И без това не са добре пристигнали, за какво пък да не се изръсят с някой лев, с цел да подкрепят ПГ „ Обединени патриоти “, получаваща дотация от 11 лв. за всеки гласоподавател. Фактът, че нашата група се изнася лека бавно не стопира господин Народен представител, които ни преследва до улицата скандирайки: „ Гейс, говорете на български, в България сте, в България се приказва на български “.

„ Аз съм последовател на концепцията на моя сътрудник Валери Симеонов, който желае да се позволи пушенето.”, разяснява по случая пред bTV Волен Сидеров. Той се възмути от въпроса дали е обикновено да влезе в ролята на перкусионист: „ Според Вас какви би трябвало да са народните представители – издялани от мрамор? (…) Според Вас националният представител би трябвало да бъде у дома и да не излиза от у дома?”

Той видя в тази ситуация провокация, готова поради присъединяване му в консервативна конференция през днешния ден. На нея от българска страна участваха още Николай Бареков и президентският консултант Борислав Цеков.

Какво мисли за случилото се Волен Сидеров – вижте в изявлението на Нели Тодорова

- Става въпрос за тази история , която се популяризира стремглаво във „ Фейсбук” . Имало ли е проблеми , създавали ли сте ?

Очевидно се употребява тъкмо днешния ден, това мое показване, това мое присъединяване в този закостенял конгрес, с цел да се пусне някаква история и да се търси скандал. Обикновено при мен нещата са по този начин, тъй като аз съм нападнат с нещо, което е скандал, само че в действителност не е скандал. Тук няма никакъв скандал.

- Според мен е скандално един национален представител да пуши в заведение . Аз също съм пушач , знам какво е да седнеш на маса с чашка и да ти се пуши . Разбирам го , евентуално доста хора Ви схващат . Когато от прилежащата маса ми кажат , че това не е ок , аз просто подгъвам опашка и излизам навън…

Много сте развълнувана… Не се тревожете толкоз!

- На барабанчета не съм свирила , да Ви кажа , в механа . Не че е ненормално , само че не отива на национален представител .

Според Вас какви би трябвало да са народните представители – издялани от мрамор?

- Ето подобен да Ви виждам ( в костюм б . р .) в случай че ще си пийна , хапна и развеселя повече да съм у дома .

Тоест да не излизам от у дома, по този начин ли? Според Вас националният представител би трябвало да бъде у дома и да не излиза от у дома?

- Ако ще свири на барабанчета примерно .

Аз на никого не натрапвам моето свирене на барабани. Обикновено го харесват.

- Имало ли е опит за спречкване ?

Вие търсите да създадете скандал.

- Не , абсурдът е основан във „ Фейсбук” . Аз не съм го основала .

Във „ Фейсбук” може да се сътвори всичко. Мога да напиша за Вас каквото си желаете и по-късно да хукна след Вас с микрофон и да запитвам „ Вярно ли е”.

- Само че там има фотоси . Вие не отричате това и смятате , че това е обикновено държание .

Технологията на абсурда е доста добре известна и създадена. Вашата телевизия също я владее. Ако желаете към този момент да ни оставите да се забележим с колегите…

(намесват се депутатите Николай Александров и Павел Шопов)

- Вие за какво решихте , че има потребност от помощ нападателна наподобявам ?

П . Ш . Изглеждате нападателна и преднамерена.

Н . А . Покажете целия материал, дано хората видят дали сме създали нещо – ние просто чакаме за среща.

В . С . Толкова дълъг материал ще бъде ли излъчен по bTV?

- Нямам визия и Вие вършиме новини…

В.С. Успокойте се, запалете една цигара…

-Вие ми оферирате да изпушим по една цигара на закрито? Аз пред камера няма да пуша!

В.С. Аз съм последовател на концепцията на моя сътрудник Валери Симеонов, който желае да се позволи пушенето.

-Ама тя още не е въведена!

В.С. В ход е. Ето, дано да предизвикваме!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР