Завършващите от три учебни заведения ще отпразнуват абитуриентската си вечер

...
Завършващите от три учебни заведения ще отпразнуват абитуриентската си вечер
Коментари Харесай

Три училища вдигат балове днес

Завършващите от три образователни заведения ще отпразнуват абитуриентската си вечер през днешния ден. Това са СУ „ Георги Брегов “ и Професионалната гимназия по селско стопанство „ Царица Йоанна “ в Пазарджик, а тази година в регионалния център са решили да се веселят и зрелостниците от СУ „ Д-р Петър Берон “ в Белово.

За да не бъдат позволени пътни произшествия, закононарушения и нарушение на публичния ред, градът за следващ ден ще бъде под засилено полицейско наблюдаване, напомнят от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Охраната на всяко от тържествата ще се реализира от униформени чиновници на съответното полицейско ръководство. В заведенията с зрелостници няма да бъдат допускани лица с нападателно държание, носещи огнестрелно оръжие и муниции или такива, които нямат отношение към събитието.

Допълнителни патрули на „ Пътна полиция ” и „ Охранителна полиция ” ще наблюдават за спазването на разпоредбите за придвижване по пътищата директно преди започването на тържествената вечер, както и след нейния край.

За задачата чиновниците ще употребяват и записваща техника за документиране на осъществените нарушавания. Шофьорите ще бъдат проверявани за дееспособност, алкохол и рискови изпреварвания. Ще се следи и за погрешно транспортиране на пасажери (показващи се от прозорците и люковете на колите или седнали върху рамките на вратите), возене на повече пасажери от броя от местата за сядане в колите.

От екипа на " Пазарджишка Марица " пожелаваме радостен и безпроблемен ваучър на всички младежи!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР