Завършва една много успешна година за компанията за бутилиране на

...
Завършва една много успешна година за компанията за бутилиране на
Коментари Харесай

2017 - много успешна година за компанията за бутилиране на минерална вода „Михалково“

Завършва една доста сполучлива година за компанията за бутилиране на минерална вода „ Михалково “. Всички планувани задания и цели бяха изпълнени, резултатите са внушителни.

Пазарният дял на продуктите на компанията през 2017 година беше повишен. Два основни фактора изиграха позитивна роля за това - дейната дистрибуция в районите на Русе и Разград и построяването на нова Складова база и логистичен център на Околовръстен път Пловдив – Южна дъга, оборудван с най-новата в софтуерно отношение автоматизирана складова шатъл система, RADIO SHUTTLE, която разрешава по–рентабилно, елементарно и несъмнено потребление на стелажите. Едновременно с това усилва доста полезно-използваемата повърхност и покачва потенциала на предпазване, което разрешава по-гъвкаво обслужване на потребителите.

В края на 2017 година Логистичният център на Михалково получи номинация в категорията " Производствени, логистични и търговски здания " в Националния конкурс „ Сграда на годината “ 2017 година

Екологията продължава да е във фокуса на вниманието на политиката на „ Михалково ”. В рамките на план по Оперативна програма „ Иновации и конкурентоспособност 2014-2020 ” бяха закупени и въведени в употреба нова бутилираща линия за тиха и газирана вода в ПЕТ бутилки. С нейното внедряване беше понижено количеството влагани първични материали с 25%, както количеството боклуци от индустриалния развой и крайния консуматор. При естествени работни условия междинната консумация на електрическа енергия спадна с до 40 %. Положителният резултат върху околната среда се показва и в по-малко отделени излъчвания въглероден двуокис. Съвместните акции на „ Михалково ” с „ Екопак ” помогнаха за повишение на екологичната просвета на потребителите.

Корпоративно-социалната отговорност на сдружението продължи да се развива посредством политика за квалифициране и рационализиране на уменията на служащите и чиновниците, обезпечаване на подобаващи и безвредни условия на труд, както и посредством непрекъснати партньорства и спонсориране на спортни и културни организации.

Марката МИХАЛКОВО се затвърждава с неизменност и потвърдено качество на продуктите, които са сертифицирани по ISO 9001:2008 и International Food Standarts (IFS).

През месец ноември по покана на Михалково на посещаване във фабриката беше водният сомелиер Петер Шроп, началник на направление " Минерални води и безалкохолни питиета " в Дьоменц академия Мюнхен и началник на план за дегустация, разказване и подредба на минералните и газирани води, който взаимно със свои немски сътрудници направи сензорен разбор на газираната и изворна вода Михалково, което се случва за първи път в България.

„ Михалково ” АД е един от най-старите производители на бутилирана минерална вода в България – към този момент 61 години добива и бутилира обичаната на генерации българи естествено газирана вода „ Михалково “. Следвайки международните трендове в потребителското търсене компанията уголемява непрестанно своето портфолио и добавя продуктовата си гама. Освен естествено газираната вода, компанията бутилира изворна вода „ Михалково “ в разнообразни PET разфасовки, стъкло и в екологична картонена опаковка Bag-in-box от 10, 14 и 15 литра, ароматизирана естествено газирана вода и нискокалорични безалкохолни питиета „ ВИТУ “.

На всички свои чиновници, клиенти, сътрудници и сътрудници от сектора Михалково желае доста здраве, доброжелателност, естетика и сполучливи инициативи през Новата 2018 година!

www.mihalkovo.com
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР