Завършилият на второ място в Биг Брадър Константин отново демонстрира

...
Завършилият на второ място в Биг Брадър Константин отново демонстрира
Коментари Харесай

Коцето благороден: Джино спечели заслужено

Завършилият на второ място в Биг Брадър Константин още веднъж показва положителната си душа и благородството си, като призна пред Гала, че Джино справедливо е спечелел премията за „ най-любима звезда на България” . Фолкпевецът разяснява чистосърдечно, че Бианкалана доста се е постарал, с цел да стане първи в риалитито, до момента в който самият Константин не полагал никакви старания в тази тенденция. Той обаче е удовлетворен, че съществени съперници на чалгата, която той извършва като Фънки и Захажаева са станали негови другари. Коцето бе безапелационен, че при започване на харесал Джино и даже го назова "многострадалната Геновева ".



С последните дни обаче и най-много, когато камерите не снимали, най-новата обичана звезда на България демонстрирала необятна усмивка, която харесала на артиста. Той отхвърли да вземе страна в разногласието сред Джино и Динко за принуждение върху дами и кражба на пари, само че съобщи, че сестрата на ловеца на бежанци не е провела офанзива против Бианкалана.
„ Разочарован съм загубата поради щерка си, която доста искаше аз да печеля. Щеше да е хубаво да я зарадвам”, разяснява още загриженият татко
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР