Завършилият на 6-о място във Втора лига през миналия сезон

...
Завършилият на 6-о място във Втора лига през миналия сезон
Коментари Харесай

Лудогорец II заминава на лагер в Смолян

Завършилият на 6-о място във Втора лига през предишния сезон тим на Лудогорец II отпътува на 20 юни на предварителен лагер в Смолян, където ще изиграе три контроли, заяви старши треньорът на тима Тодор Живондов.

Засега са сигурни инспекциите с Родопа (Смолян) и новака във второто равнище Левски (Крумовград). Като трети противник беше плануван дубълът на Ботев (Пловдив), само че срещата е под въпрос за момента. Лагерът ще завърши на 30 юни.

Живондов ще заведе в Смолян група от 19 състезатели. Повечето са добре познатите имена, само че измежду тях няма да са Петър Георгиев, Хюсеин Кельовлуев и Александър Ганчев, които са на подготовка с представителния отбор в Австрия. Илкер Будинов и Тихомир Димитров пък са в редиците на новия член на елита Спартак Варна, където ще играят като преотстъпени. За Лудогорец II през новия сезон няма да се състезава Петко Цанков, чийто контракт изтече и няма да бъде възобновен. Новите момчета са Озан Ремзи, Димитър Господинов и Петър Кирев.
 Неяснота към мача за Суперкупата
Неяснота към мача за Суперкупата

Вижте детайлности

Първите двама са от третия тим на клуба, воден от Захари Сираков. Кирев пък идва от групировката U17 със старши треньор Емил Георгиев, спечелилата шампионската купа в Елитната юношеска група до 17 години. Добра вест за Живондов е завръщането от ЦСКА 1948 на крайния бранител Димитър Илиев, който през последните две години опита шанса си в ЦСКА 1948 и Ботев (Враца), само че не съумя да се наложи.

" В този състав на Лудогорец II има единствено един футболист, който не е младеж на клуба - Бранимир Костадинов. Ние ще продължим да разчитаме на неговия опит и през новия сезон. Имаме добре построен проект за подготовка. Ежедневно се обмислят всевъзможни изобретателни решения по какъв начин младите футболисти да усъвършенстват непрестанно самостоятелните си качества, като израства и тимът. Целта е ясна - да развием колкото се може повече играчи до равнище, което се доближава до условията на първия отбор. Естествено и да се представим мощно в шампионата на Втора лига ", разяснява Тодор Живондов.

След лагера в Смолян Лудогорец II ще се готви една седмица въз основата в Разград. Предвидено е на нея да бъде изиграна контрола с Добруджа (Добрич). След това отборът ще започва присъединяване си в шампионата на Втора лига като задачата е да приключи по-напред от достижението си от предходната година.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР