Завършиха ремонтно-възстановителните дейности на платното в посока София на виадукта

...
Завършиха ремонтно-възстановителните дейности на платното в посока София на виадукта
Коментари Харесай

Завърши ремонтът на виадукта при 38-и километър на АМ „Хемус“

Завършиха ремонтно-възстановителните действия на платното в посока София на виадукта при 37-и километър на автомагистрала „ Хемус “. Движението към този момент е възобновено в двете платна на оборудването. При осъществяването на ремонтните работи то се осъществяваше в двете посоки в платното в посока Варна.

По време на строително-монтажните работи на виадукта са построени нови стоманобетонови пътна плоча и тротоари, инсталирани са нови дилатационни фуги, отводнители и модерни системи за пътна сигурност. Положена е хидроизолация и асфалтобетонова настилка. Продължава работата по долното строене на оборудването, която включва и обезпечаване на противоземетръсна резистентност.

Тя ще се извършва без да затруднява трафика. Екипът от инженери, механически личен състав и строителни служащи на „ Автомагистрали “ ЕАД постави оптимални старания ремонтните работи да приключат преди трите почивни дни във връзка Деня на независимостта. Така придвижването в сектора на Автомагистрала „ Хемус “ ще бъде облекчено доста и през идните почивни дни по отношение на формалния празник ще може да се пътува по-комфортно.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР