Завършиха първите мачове от груповата фаза на турнира за купата

...
Завършиха първите мачове от груповата фаза на турнира за купата
Коментари Харесай

Звезди на "Ливърпул" украсяват днешната програма на Купата на африканските нации

Завършиха първите мачове от груповата фаза на шампионата за купата на Африканските народи, който се организира в Египет.

В днешния ден завладяващите конфликти не престават с дербито в група Б сред любимците Нигерия и Гвинея. Срещата на " Александрия Стейдиъм " стартира в 17:30 ч. и ще бъде излъчена онлайн по RING.

Шампионът от 2013 година Нигерия стартира шампионата с нервна победа с 1:0 над дебютанта Бурунди, до момента в който Гвинея удържа 2:2 против другия дебютант Мадагаскар и по тази причина в този момент се нуждае от наложителна победа над " Суперорлите ".

В тактически проект Гвинея ще би трябвало да се оправя с бързата офанзива на Нигерия, в която по крилата работят Алекс Иуоби от " Арсенал " и Самуел Чуквуезе от " Виляреал ". Двамата бяха най-опасните оръжия на отбора при успеха над Бурунди.

Треньорът Пол Пут ще направи няколко промени в стартовия си състав, като се чака Наби Кейта да стартира от първата минута. Играчът на " Ливърпул " пропусна края на сезона във Висшата лига и финала в Шампионската лига поради травма, и се появи като запаса против Мадагаскар. Селекционерът обаче има вяра, че той е изцяло възобновен и ще откри място измежду титулярните 11.

Уганда ще даде всичко от себе си, с цел да приключи едно 41-годишно очакване и да се класира за елиминациите. От 20 ч. " Жеравите " се изправят против Зимбабве.

Thank you pic.twitter.com/36GSw0Ewc1
— Denis Onyango (@masindeonyango) June 22, 2019

Уганда завоюва с 2:0 първия си мач против ДР Конго, до момента в който Зимбабве загуби минимално от Египет. Успех довечера съвсем несъмнено ще подпечата билета на " Жеравите " за идната фаза на шампионата.

От 23 ч. домакинът Египет ще се опита да си подсигурява място в директните елиминации. " Фараоните " откриха конкуренцията с 1:0 над " Зимбабве " пред 70 000 почитатели вкъщи. Тази вечер Мохамед Салах и компания се изправят против ДР Конго. Срещата ще бъде излъчена по RING.

" Леопардите " позволиха изненадваща загуба с 0:2 от Уганда и проваляне от " фараоните " съвсем несъмнено ще ги изхвърли от Купата на африканските народи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР