Завърши състезателната година за отборите по Приложно колоездене на Община

...
Завърши състезателната година за отборите по Приложно колоездене на Община
Коментари Харесай

Колоездачите на Берковица отчитат успешна година

Завърши спортната година за тимовете по Приложно колоездене на Община Берковица. За поредна година са най-хубави и при двете възрастови групи, което им разреши да завоюват преходната купа за сложен победител. При възрастова група 10-12 години са се провели 4 кръга на републикански шампионат в София, Благоевград, Търговище и Първомай. Отборно децата на Берковица завоюваха 3 първи и 1 второ място. Показа ли са забележителни познания по доктрина, включваща решение на листовки, и умения по майсторско ръководство на велосипед. Георги Яврийски от III ОУ потвърдил, че е най-подготвен от всички деца във България и справедливо е завоювал републиканската купа в самостоятелното класиране. За окончателното първо място в групата заслуги имат още Петър Витанов – III ОУ, Румен Григоров и Алекс Митков – II ОУ, Йоана Трендафилова, която е ученичка в 143 ОУ – София и все пак е намирала време за тренировки, с цел да отбрани достойнството на града ни, Петя Николаева – III ОУ и Кристиана Райкова – I ОУ.
Георги Яврийски и Петя Николаева са били включени в разширения състав на националния тим.
При възрастова група 12-15 години още веднъж са взели 1 място в крайното класиране, след извършените два кръга в Челопеч и Ботевград. Ралица Тихомирова – III ОУ се е класирала първа в крайното класиране, а Свилен Клименко – I ОУ е втори. През времето на шампионата, децата на Берковица са посочили мощна воля за победа и умения за работа в екип. При срещата на децата с кмета – инж. Милчо Доцов изрекоха своята признателност за финансовата поддръжка, връчиха извоюваните купи за предпазване в общината и показаха своята подготвеност за нови триумфи.
Кмета на общината – инж. Милчо Доцов поздрави треньорите на клуба по Приложно колоездене Цветана Петкова и Вячеслав Трендафилов и децата за положителните триумфи и резултати. Кмета им пожела здраве и нови триумфи през новата спортна година.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР