Завърши ремонтът на виадуктите при 17-ти и 18-ти км на

...
Завърши ремонтът на виадуктите при 17-ти и 18-ти км на
Коментари Харесай

Завърши ремонтът на виадуктите при 17-ти и 18-ти км на АМ Тракия в посока Бургас

Завърши ремонтът на виадуктите при 17-ти и 18-ти км на Автомагистрала "Тракия " в платното за Бургас, оповестиха от Агенцията "Пътна инфраструктура ".

С приключването на ремонтно-възстановителните работи се обезпечава естественото придвижване в правата от 14-ти до 20-ти км на автомагистралата, в двете направления. Пътноподдържащото сдружение "Автомагистрали " ЕАД е работило извънредно мобилизирано, с цел да може плануваните действия да завършат колкото се може по-бързо, преди началото на зимния сезон, се показва в прессъобщението.

На виадуктите при 17-ти км - с дължина 322 м, и при 18-ти км - с дължина 242 м, е рехабилитирана връхната структура - пътна плоча и греди. Съоръженията са с нова хидроизолация, асфалтобетонова настилка и тротоарни блокове. Подменени са парапетите и мантинелите. Положена е нова хоризонтална маркировка.

В началото на юли т.г. завърши ремонтът и на виадуктите при 13-ти и 15-ти км на Автомагистрала "Тракия " в посока Бургас, припомнят от пътната организация. С рехабилитацията на оборудванията доста е усъвършенствана пътната сигурност в този сектор от автомагистрала "Тракия ". Осигурена е по-висока скорост и комфорт за преминаващите моторни транспортни средства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР