Завърши ремонтът на 6 км от платното в посока Бургас

...
Завърши ремонтът на 6 км от платното в посока Бургас
Коментари Харесай

Завърши ремонтът на платното за Бургас на АМ „Черно море“ 


Завърши ремонтът на 6 км от платното в посока Бургас на Автомагистрала „ Черно море “, който започва на 26 юни т. година В края на предходната година бяха ремонтирани 2 км от платното за Бургас и с изпълнените в този момент строителни работи са актуализирани общо 8 км от автомагистралата, осведомят от организация „Пътна инфраструктура“.

Напредва главният ремонт на виадукт „ Звездица “ на Автомагистрала „ Черно море “. Трафикът на всички коли се реализира в двете посоки в платното за Варна. През август т. година няма да се правят ремонтни работи на оборудването, с цел да не се затруднява трафикът през дейния туристически сезон. Те ще бъдат възобновени през есента.

Очаква се до края на седмицата да завърши ремонтът на 4-километровата права от платното за Варна на Автомагистрала „ Хемус “. Ремонтните действия на два сектора от Автомагистрала „ Хемус “ в региона на Девня и в региона на Невша започнаха в края на месец май т. година От пътноподдържащото сдружение АПИ изиска да работи оптимално мобилизирано, с цел да може плануваните действия да завършат преди началото на дейния туристически сезон.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР