Завърши първото състезание по предприемачество „Аз избирам да се развивам

...
Завърши първото състезание по предприемачество „Аз избирам да се развивам
Коментари Харесай

ПГТР e големият победител в състезанието по предприемачество Аз избирам да се развивам във Враца

Завърши първото съревнование по предприемачество „ Аз предпочитам да се развъртвам във Враца “, проведено от ръководителят на Алумни клуб „ Финанси 2013 “ Мартин Харизанов, предприемачите Георги Николов и Борил Коцев, и съдружие „ Благотворни другари “. Инициативата се реализира със съдействието на Алумни клуб „ Финанси 2013 “, катедра „ Финанси и кредит” при Стопанската академия „ Д.А.Ценов” в Свищов и Младежки дом – Враца.
Целта на надпреварата е младежите да потвърдят, че има смисъл да останат във Враца и да основават бизнес в сърцето на Северозапада. Силите си предприемчивите възпитаници бяха премерени в Младежкия дом на 22 април от 15 часа до 20.00 часа. Ето и първите спечелили:

Първа премия и 400 лева получи тим 1 на Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство с план за развиване на бубарството:
Габриела Мирославова Нитоловска
Мариела Димчева Младенова
Евгения Николаева Евгениева

Втора премия от 200 получи тим 3 на Средно учебно заведение „ Козма Тричков “ с план в помощ на незрящите хора при визитата в музей.
Натали Калинова Тодорова
Симона Мариянова Стоянова
Адриана Андреева Миланова
Памела Венкова Иванова

Трета премия от 100 лева завоюва тим 1 на Профилирана природо-математическа гимназия "Ак. Иван Ценов " с план за диетичен артикул от лешници и мед.
Христо Иванов Георгиев - XII-ти "а " клас
Петко Николаев Герасимов - XII-ти "а " клас
Ванеса Николаева Нинова - XII-ти "б " клас
Йоана Руменова Лалконска - XI-ти "а " клас
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР