Завърши Откритото първенство на Кипър по голф за младежи и

...
Завърши Откритото първенство на Кипър по голф за младежи и
Коментари Харесай

Ивана Симеонова втора в Кипър

Завърши Откритото състезание на Кипър по голф за младежи и девойки. Много мощен вятър съпътстваше играчите и попречи на множеството от тях да завършат с положителни резултати, подобаващи на заключителен кръг.

Състезателката на Про Голф Спортен Клуб Ивана Симеонова резервира положителната игра от предните два дни, само че за жалост не съумя да навакса изоставането след първата и се класира на почетното второ място. Започна мощно с две бърдита до трета дупка. Лошата серия на идващите три дупки с две богита и едно двойно боги повишиха резултата на състезаталката до +2.

Последваха няколко положителни дупки, и скор-картата и бяха записани единствено парове и едно бърди, само че кардинално лесната 15-та дупка изигра неприятна смешка на младата ни вяра. Там тя попадна в пясъчния бункер до грийна, отигра един несполучлив удар, с втория изпрати топката на две стъпки от флага и за изненада на всички пропусна късия вкарващ път. С пропуснатия пар на 17-та Ивана повиши резултата си до +4, както и приключи.

Националната ни състезателка направи мощно усещане на уредници, състезатели и посетители с прелестната си игра. Нашето момиче заслужи овациите на всички и намерено съобщи сериозните си упоритости в красивия спорт.

" Започнах шампионата с напрежение, само че след това се успокоих, откакто видях, че игрището не е чак толкоз комплицирано. Останах спокойна до края, тъй като бях сигурна в себе си. Следващият шампионат, на който ще вземам участие, е през м. Май в Словения ", показа Ивана.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР