Завърши отборното първенство по художествена гимнастика на Франция. Шампионатът беше

...
Завърши отборното първенство по художествена гимнастика на Франция. Шампионатът беше
Коментари Харесай

Български гимнастички участваха в отборното първенство на Франция

Завърши отборното състезание по художествена гимнастика на Франция. Шампионатът беше отворен и в него участваха и няколко български гимнастички, които поддържаха локалните тимове. Форматът на надпреварата изисква присъединяване на разбъркан отбор и две самостоятелни състезателки.

При дамите в първа дивизия Вая Драганова взе участие за клуба на клуб Орлеанс с треньор Снежана Младенова, който се класира преди всичко. Втори се класира тимът на Страсбург, за който се състезава Биляна Писова и на който един от треньорите е българката Гергана Лазарова, а трети се класира тимът на Фаста.

Във втора дивизия Йоана Николова при дамите игра обръч за тима на Тие ГРС с треньор Диана Табакова. Оценката на Йоана Николова е 16. 583, без груби неточности, само че с някои спестени детайли. Отборът на Йоана Николова е спечелил бронзовите медали в дивизията.

При девойките Катрин Цонева се състезава за тима на Тионвил(ATGRS Thionville), а Йоанна Ангелова за тима на Страсбург(Strasbourg Grs). И двата тима, за които се състезаваха българките бяха във втора дивизия (DN2) само че след вчерашните резултати и двата тима минаха в най-високата дивизия (DN1) откакто двата ансамбъла се класираха в първите дванадесет от всички дивизии(DN1/DN2/DN3/DN4).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР