Завърши основният ремонт на пътя Кабиле – автомагистрала Тракия“, който

...
Завърши основният ремонт на пътя Кабиле – автомагистрала Тракия“, който
Коментари Харесай

Завърши основният ремонт на пътя Кабиле – АМ „Тракия“

Завърши главният ремонт на пътя Кабиле – автомагистрала „ Тракия “, който минава през цялото село. Ремонтираният пътен сектор е с дължина 3,7 км и стартира от тунджанския сектор от пътя за Кабиле и приключва до връзката с автомагистрала „ Тракия “.

Средствата в размер на 1 млн. лева бяха отпуснати в края на предходната година като целеви за този обект, правенето на план за главния ремонт беше за сметка на общината. На този стадий ремонтът включва единствено платното за придвижване, като втори стадий от него ще бъдат ремонтирани и тротоарите.

Освен преасфалтиране на цялото платно за придвижване компанията реализатор възвърне три легнали служители на реда в селото, съществуващите подходи към домовете на хората, мантинелите и извърши отначало маркировката на пътя.

По предпочитание на жителите на селото, община „ Тунджа “ в допълнение ще сложи уреди за понижаване на скоростта.

През тази година това е най-крупният пътен обект, който прави като ремонт на общинската пътна мрежа община „ Тунджа “.

За съществени и настоящи поправки на уличната и пътната мрежа в бюджета на община „ Тунджа “ за 2022 година са заложени рекордните в историята на общината 4 519 574 лева, от които 1 945 633 лева са част от финансовата стратегия. На този стадий са изпълнени обекти за над 4 млн. лева.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР