Завърши лятната студентска бригада в Мездра. Ръководството на ОП “Чистота“

...
Завърши лятната студентска бригада в Мездра. Ръководството на ОП “Чистота“
Коментари Харесай

Завърши лятната студентска бригада в Мездра

Завърши лятната студентска бригада в Мездра. Ръководството на Оперативна програма “Чистота “ показва своето задоволство от виновната и качествена работа на младежите. За един месец те са произвели бетонни плочи 40/40 см - 2 223 бр., изкърпили са 868 кв.м. улици в селата Моравица, Зверино и Типченица, както и на четвъртокласните пътища Моравица - Руска Бела, Руска Бела – Враца, Мездра – Брусен и са боядисали 946 кв.м. бордюри на улица „ Христо Ботев “, „ Ал. Стамболийски “, „ Янко Сакъзов “ и „ Св. Патриарх Евтимий “.
В помощ на общинското дружество през годината за сезонна работа се наемат краткотрайно спомагателни служащи. Част от тях са присъединилите се младежи в студентската бригада.
Водеща цел в програмата за ръководство на община Мездра през мандат 2015-2019 година е обезпечаване на претовареност, положителни условия на труд и почтено възнаграждение. Основна стъпка в посока осъществяване на посочената цел е разширение активността и увеличение успеваемостта на работа на Оперативна програма „ Чистота “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР