Завърши квалификационната фаза на Евро 2020. Уелс грабна последната 20-а

...
Завърши квалификационната фаза на Евро 2020. Уелс грабна последната 20-а
Коментари Харесай

Двата пътя на България към Евро 2020

Завърши квалификационната фаза на Евро 2020. Уелс сграбчи последната 20-а квота за шампионата на Стария континент, откакто победи с 2:0 Унгария като хазаин. Британците се класираха за еврофиналите, а маджарите се надяват да създадат същото през баражите в Лигата на нациите. В тях присъединяване ще вземе и България.

20-те класирани през квалификациите: Германия, Англия, Австрия, Белгия, Хърватия, Дания, Испания, Финландия, Франция, Холандия, Полша, Португалия, Чехия, Русия, Швеция, Турция, Украйна, Швейцария и Уелс
Край на отрицателната серия! " Лъвовете " победиха в дебюта на Дерменджиев (ГАЛЕРИЯ) България излъга Чехия за първи триумф от октомври 2018 година
Сега пред " лъвовете " има два пътя към Евро 2020, а по кой от тях ще поемат зависи от жребия в петък (22 ноември) от 13:00 ч.

В Дивизия " B " всички места към този момент са заети, а в " А " отшелник е отборът на Исландия. В " С " попадат Шотландия, Норвегия и Сърбия, а три от България, Израел, Унгария и Румъния ще запълнят Дивизия " А ". В Дивизия " D " са Грузия, Северна Македония, Косово и Беларус.

Вариант 1 (75% шанс): Ако България бъде изтеглена в Дивизия " А " при жребия, за който е с по-висок ранкинг спрямо Израел, Унгария и Румъния, отборът ни сигурно ще бъде хазаин на един от тези тимове в полуфиналния плейоф на 26 март.

- Ако това е Израел и продължим напред, следва конфликт с спечелилия от мача сред Исландия и Унгария или Румъния, като семейството ще се реши от жребия.

- Ако това е Унгария и продължим напред, следва конфликт с спечелилия от мача сред Исландия и Израел или Румъния, като семейството ще се реши от жребия.

- Ако това е Румъния и продължим напред, следва конфликт с спечелилия от мача сред Исландия и Унгария или Израел, като семейството ще се реши от жребия.

Вариант 2 (25% шанс): Ако жребият изпрати страната ни в Дивизия " С ", ще гостуваме на Шотландия на 26 март, а при триумф във финалния бараж ни чака спечелилият от Норвегия - Сърбия, като семейството ще дефинира жребият.

Сигурни са квалификационните двойки в Дивизия " B ": Босна и Херцеговина - Северна Ирландия и Словакия - Ирландия, както и тези в " D ": Грузия - Беларус и Северна Македония - Косово.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР