Завърши и втората серия от консултации при президента. Последни на

...
Завърши и втората серия от консултации при президента. Последни на
Коментари Харесай

С ИТН завърши и втората серия от консултации при президента

Завърши и втората серия от съвещания при президента. Последни на среща с президента за целите на странта се явиха представители на най-малката парламентарна група - „ ИТН ”.

" Искам да ви поздравя с това съществено достижение за българската политика - от партия, отпаднала от българския парламент, вие се върнахте, което доста рядко се среща у нас. Явно това е резултат от вашата работа с гласоподавателите ви и поръчката, че ще бъдете инспектор в този парламент. Чух, че описвате политическите процеси с езика на аритметиката, а и на геометрията - уповавам се да не се постанова да желаете да си приказваме с езика на стереометрията, комплексните цифри и размитите множества ", съобщи президентът при започване на срещата и попита каква е степента на Има Такъв Народ на принадлежност към идейното обединяване ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

Днес на „ Дондуков ” 2 Радев посрещна още „ Възраждане ”, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. В четвъртък в президентството се организираха срещи с представители на ГЕРБ-СДС и „ Продължаваме Промяната – Демократична България ”.

Според конституцията след края на кръга от съвещания, президентът би трябвало да връчи първия мандат на най-голямата парламентарна група, която е ГЕРБ-СДС, припомня Нова тв.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР