Завърналият се във Висшата лига Фулъм няма да харчи много

...
Завърналият се във Висшата лига Фулъм няма да харчи много
Коментари Харесай

Новак във Висшата лига ще си пази парите това лято

Завърналият се във Висшата лига Фулъм няма да харчи доста пари за селекция това лято. “Клубът няма потребност да харчи доста пари на трансферния пазар за футболисти, с цел да бъде конкуретен”, счита спортният шеф на клуба Тони Хан.

Фулъм изпадна от Висшата лига на Англия през сезон 2018/2019 макар изхарчените 100 милиона паунда за играчи. Но в този момент се връщат незабавно и Хан счита, че инвестицията тогава се е изплатила в този момент.

" Инвестицията, която направихме в нови попълнения тогава, е главната причина да се завърнем във Висшата лига единствено след един сезон. Ясно е, че тогава сме вложили в бъдещето. Знаете какъв брой доста клубове след изпадане от Висшата лига имат нови и нови проблеми, само че ние не сме като тях”, споделя още щастливият шеф.

" Чувствам се удовлетворен сега и поради клуба, тъй като няма да се постанова да вършим същото, каквото беше преди. Смятам, че тимът ни през новия сезон в Премиършип ще бъде съвсем същият. Няма да даваме нови 100 милиона, а може би напълно дребни промени ще имаме в тима”, удовлетворен е Тони Хан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР