Завърналият се под наем в Сантос нападател Габриел Барбоса разкри

...
Завърналият се под наем в Сантос нападател Габриел Барбоса разкри
Коментари Харесай

Габигол проплака: В Интер не получих никакъв шанс

Завърналият се чартърен в Сантос нападател Габриел Барбоса разкри за несполучливия си интервал в Интер и се оправда, че в никакъв случай не е получил действителен късмет за изява. „ Аз постоянно бях този, който биваше избутан встрани”, съобщи футболистът.

21-годишният състезател коства на Интер над 30 милиона евро през лятото на 2016 година, само че не можа да запише нито един мач като титуляр за „ нерадзурите” и при започване на акция 2017/2018 бе преотстъпен в Бенфика. Там Габигол се показа по подобен метод и договорът сред двете страни бе преустановен, с цел да може той да се завърне в Бразилия и да облече още един път екипа на родния си отбор.

Габигол устоя единствено 17 месеца в Европа, завърна се в Сантос

„ Не считам, че изразът „ да стартираш на чисто” важи тук, тъй като аз просто се връщам към щастието и опцията да играя”, сподели Барбоса за „ Медиясет Премиум”.

„ Това е най-важното за всеки футболист, а нямаш шанса да му се любувам преди. Винаги бях този, който биваше избутан настрана.”

„ Когато дойдох в Интер, треньорът организира диалог с мен, само че за толкоз малко време станаха толкоз доста промени в управлението. Клубът не преминаваше през положителен стадий, тъй че се избраха опитни играчи, а аз разбирах това.”

„ Те в никакъв случай не ми дадоха действителен късмет да играя, нито даже 5 следващи мача просто с цел да видят дали в действителност съм подготвен. Нямах постоянството и това ме натъжи, тъй като не можех да върша това, което обичам най-вече на света – да играя футбол”, приключи Габигол.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР