Завърналият се на треньорския пост в Реал Мадрид италианец Карло

...
Завърналият се на треньорския пост в Реал Мадрид италианец Карло
Коментари Харесай

Реал Мадрид кръжи около бразилски национал от Евертън

Завърналият се на треньорския пост в Реал Мадрид италианец Карло Анчелоти счита да отмъкне от досегашния си отбор Евертън бразилския нападател Ричарлисон.

Той е цел №1, в случай че „ кралският клуб “ не успее да притегли французина от ПСЖ Килиан Мбапе или норвежеца от Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд. Проблемът при привличането на бразилеца, който сега е с националния си отбор на олимпиадата в Токио, е подобен със обстановката със упоменатите две звезди. Естествено, приказваме за трансферните цени.

Според информация на „ TuttoMercatoWebb “ Евертън не е подготвен да пусне Ричарлисон за по-малко от 90 млн. евро. Сумата е непостижима за испанския исполин, защото Реал икономисва, с цел да може да притегли Килиан Мбапе, който е фантазията на президента Флорентино Перес.

Ричарлисон изигра спорен сезон съгласно личните си стандарти. Той означи 13 гола в 40 мача във всички шампионати през предходната акция. В момента играчът е с националния тим на Бразилия на Олимпиадата в Токио, където към този момент има 5 гола в 3 мача.

Real Madrid are stunned to learn that Everton rate Richarlison at £90 million.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР