Заваляха съвети: не се намесвай, не взимай отношение, прехвърли отговорността

...
Заваляха съвети: не се намесвай, не взимай отношение, прехвърли отговорността
Коментари Харесай

Гарга гарвану Очите не вади!

" Заваляха препоръки: не се намесвай, не взимай отношение, трансферира отговорността на локалната конструкция, трай си и не понасяй негативи поради решение на предходното управление на партията. Разбира се - изрично отхвърлих тези рекомендации. И освен, че няма да послушам препоръките - да си мълча и да се сниша, а доста изрично ще заявя: няма наши, няма ваши. На този модел би трябвало да се постави край ". С тези прочувствени слова в персоналния си профил във Фейсбук водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява случая " Бенчо Бенчев " - общинският консултант от Бургас, който беше задържан като човек, доближен до Димитър Желязков-Митьо Очите.
Коментар на редактора
Август е, обикновено е наред с чупенето на температурни върхове да има чупене и на тъпомерни достижения. И даже втората дисциплинираност дърпа по-здраво – лятото е малко хладно, най-малко в България, което подготвя към мощни достижения.
Да забележим в този момент какво НЕ сподели Корнелия Честната, която постоянно се бори със системата от неистини, корупция и престъпност. Първо – кои са тези, които ѝ дават такива препоръки? Публично да каже, щом ще е почтена. Второ – откакто на този модел би трябвало да се постави край, да погледнем особено кой води Българска социалистическа партия в Бургас? Г-н Евгений Мосинов напълно не е фигура с по-малка известност от " Ролс-Ройс " -а на Бенчо Бенчев. Другарката Нинова за какво не вземе отношение за предишното на господин юриста като юристконсулт в Царево, при Петко Арнаудов? Интересно и за какво преди 10 години беше тествана остротата на едни ножове тъкмо по кожата на Мосинов? Нали в този момент гледаме репутацията? И дали такива като Бенчев и Мосинов са един и двама в алените редици – да питаме ли? Въпроси, въпроси - в случай че на всички бъде отговорено, на Българска социалистическа партия какъв брой членове ще ѝ останат?
Мила другарко – няма по какъв начин хем лъвица, хем мекица. Всеки с капка мозък в главата от дълго време е схванал – единствените основни разлики сред партиите в Народното събрание е в абревиатурата и в метода. Едни избират да водач да разпределя суджуците, други пък я карат на правилото " аз водач – индианец който ще ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР