Зaтяга се контрола за спазването на мерките в търговските обекти

...
Зaтяга се контрола за спазването на мерките в търговските обекти
Коментари Харесай

Шефът на Пирогов: Повишават се случаите на британския щам у нас

Зaтяга се контрола за спазването на ограниченията в комерсиалните обекти и градския превоз в София. Ще се следи главно за съблюдаване на отдалеченост и носене на маски. Това са главните заключения след срещата на здравния министър с шефове на огромни лечебни заведения в столицата.

„ Молим всички да съблюдават ограниченията, с цел да можем да преминем по-леко през тази вълна “, прикани столичния кмет Йорданка Фандъкова след срещата.

Проф. Асен Балтов разяснява, че сега има седем пациенти, инфектирани с британския вариант, които се лекуват в „ Пирогов “, като той бе безапелационен, че при тях болестта не протича по-тежко.

„ Всички шефове на лечебни заведения се обединихме, че няма повишение на хоспитализациите с повече от 10%, което не постанова нови ограничения, в границите на идната седмица всички лечебни заведения ще създадат инспекция на всички свои апарати и апарати за лекуване на Коронавирус.

Нито една болница не заяви да има някакъв дефицит на лекарства и защитни средства.

Ръст на хоспитализации има, само че той не е толкоз сериозен. Забелязва се, че британският вид от ден на ден се задълбочава “, съобщи още Балтов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР