Затворникът Борис Ангелов Иванов, който избяга от обект където работел

...
Затворникът Борис Ангелов Иванов, който избяга от обект където работел
Коментари Харесай

Избягалият затворник нямал помагач

Затворникът Борис Ангелов Иванов, който избяга от обект където работел край Ловеч, не е имал помощник, съобщава24 часа ". " Това, което се вижда на записа на охранителна камера в действителност е различен пандизчия, който тича след Иванов, с цел да го спре ", прецизирали от прокуратурата.
 
Полицията продължава да издирва избягалия пандизчия Борис Иванов. В Народното събрание вътрешният министър Валентин Радев изясни какви ограничения са подхванати в търсенето на беглеца, в което се включи и хеликоптер. Министърът съобщи, че е оптимист по случая.

Вчера Иванов избяга от обект, където работел. Затворникът е излежавал присъда в общежитие от открит вид към пандиза в Ловеч. Полицията приканва жителите, които го виждат или имат информация за него, да се обадят на телефон 112 или да алармират в полицейските ръководства, като анонимността им е обезпечена.

Беглецът излежавал 13-годишна присъда за блудничество и обири, постановена през 2011 година. В началото на месеца бил преместен в общежитие от открит вид, защото изтърпял над половината от наказването си, а през вчерашния ден избяга от обекта, на който работел като чистач. Зам.-министърът на правораздаването Николай Проданов изясни, че преместването в общежитието от открит вид е било направено съгласно законовите правила. Междувременно полицията стартира търсене на беглеца и моли хората, които имат информация за него, да подават сигнали на телефон 112 или в поделенията на Министерство на вътрешните работи в страната. Борис Иванов е на 48 години, междинен на растеж, с кафяви очи и къса, черна коса. Той е с обикновено телосложение,  продълговато, леко мургаво лице, верен нос, високо чело, а на врата си има татус – алена целувка.

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев сподели, че се поставят старания Иванов да бъде задържан - ревизират се адресите на хора от близкото обграждане на беглеца, правят се инспекции на железопътния и автобусния превоз в страната.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР